Hem
076-075 54 29

Hårtransplantation med FUE

Hårtransplantation med FUE metoden (Follicular Unit Extraction) 


Hur går till Hårtransplantation med FUE metoden?


Man tar ut hårsäckar (grafts) från bakhuvudet och vid behov även från sidorna. Varje hårsäck är en enhet som innehåller cirka 1–4 hårstrån och flyttar till den skalligt området med ett precisionsarbete och noggrann planering.

Med hjälp av  rätt teknik och utrustning kan vi återskapa ett naturlig resultat. 

Under tillväxtperioden så rekommenderar vi att patienten kommer och gör prp behandling.


De transplanterade håren kommer falla ut under de första 10 dagarna men kommer börja att växa ut igen efter två till tre månader och öka i tillväxt och volym under de nästkommande 6-9 månaderna.

Slutresultatet av din hårtransplantation ser du först efter 12 månader


Hårtransplantation FUE metoden har till största delen ersatt den tidigare vanliga strip metoden (FUT) eftersom den i nästan alla situationer är ett bättre alternativ och efterlämnar inte några synliga ärr.​​


Vem är lämpad för en hårtransplantation?


De flesta män och kvinnor  som lider av ärftligt håravfall med skallighet eller djupa vikar ovanför tinningarna kan förvänta sig goda resultat av en hårtransplantation.  Vissa personer kan dock förvänta sig bättre resultat än andra. Det som påverkar resultatet beror på hur mycket hår som går att transplantera  samt hårets kvalitet. Hur mycket hår som behövs beror på hur stor yta som skall täckas samt vilka önskemål som patienten har.


Innan din hårtransplantation


Före en hårtransplantation FUE så genomförs en konsultation där vi undersöker hårkvalitet och går igenom patientens individuella förutsättningar, förväntningar och det resultat som kan uppnås. 


Därefter ges prisuppgifter och förslag på olika tider för en möjlig operation. Vi går noggrant igenom hur en operation utförs samt hur eftervården ska göras.  Patienten kan själv välja att genomföra sin hårtransplantation på våran klinik i Göteborg eller bli förmedlad till en av våra  partnerkliniker i Istanbul


Vi hjälper dig även med finansiering med www.medicalfinans.se 


Viktigt att tänka på inför en operation!

Ta inga mediciner dagarna innan ingreppet

Konsumera ej alkoholhaltiga drycker

Minska eller sluta med användningen av tobak om möjligt

Alkohol och tobak kan minska överlevnadsnivån för de nya hårsäckarna.


Eftervård för hårtransplantationen


Området som fått nytt hår är väldigt känsligt och måste skyddas från solen. Schampo börjar användas efter den andra dagen efter ingreppet. Schampo är viktigt för att förhindra att det bildas skorpor runt håret.


För mer info ring till:

076-0755429.

 

Facebook Instagram
ÖPPETTIDER


Mån-Fre 10.00-20.00
Lör: 10.00-17.00
Sön: Stängt

Copyright©2015 foreverbeautyklinik.se

KONTAKT

Stureplatsen 1.

Heden, Göteborg. 41139
Tel: 076-075 54 29
Epost: forever.beauty.adm@gmail.com