Hem
076-075 54 29

PRP vampyr behandling

Blodplättrik plasma eller PRP är en av de mest avancerade behandlingarna i ansiktsföryngring. Den är idealisk för de fall där du vill förbättra hudens utseende, öka dess fasthet och luminositet. Den har en mycket intensiv föryngrande och stimulerande cellulär effekt, stimulering av fibroblaster och elastin för att mildra rynkor 

Vad är blodplättrika plasma?
Blodplättar släpper ut tillväxtfaktorer som är ansvariga, främst för att stimulera, cellregenerering, öka bildningen av nya blodkärl och producera ny vävnad. Det innebär att de aktiverar organismen i det område där de släpps, vilket hjälper till att återuppbygga den skadade vävnaden, en reparationseffekt som används för att föryngra huden.

En av tillväxtfaktorerna, som kallades epidermal growth factor, var den första som isolerades: den stimulerar angiogenes och ökar hudens tjocklek, återställer elasticitet och fasthet, ökar också vaskulärisering av området där det appliceras , favoriserar utseendet på ny hud, minskar effekterna på den av cellulär oxidation och eliminerar rynkor. 

Det är en naturlig behandling som använder de egna proteinerna från vår organism, utvalda och koncentrerade, så att de reparerar skadan som orsakas av tidens gång eller genom solskadorna. Att vara en produkt som erhållits från patienten har ingen risk för allergier eller intoleranser mot den.

Hur utförs föryngringsbehandlingen med blodplättrika plasma?
Efter rengöring och beredning av området som ska behandlas appliceras en bedövningsmedel. Blod dras från patienten, från vilken blodplättrika plasma kommer att erhållas efter att den har skickats till en centrifug och aktiverat den. När den är beredd kommer den att appliceras  med en mycket fin nål, i form av mesoterapi.
Vi rekommendera 2-3 behandlingar för att skaffa bästa resultat.

Pris 6900 per tillfället och per rör. Pris erbjudande 1500 kr per behandling 

För kur pris gärna kontakta oss. 
Facebook Instagram
ÖPPETTIDER


Mån-Fre 10.00-20.00
Lör: 10.00-17.00
Sön: Stängt

Copyright©2015 foreverbeautyklinik.se

KONTAKT

Stureplatsen 1.

Heden, Göteborg. 41139
Tel: 076-075 54 29
Epost: forever.beauty.adm@gmail.com