Hem
0737 - 76 06 02
Facebook Instagram

Infradröd bastu

Pris 30 min 360 kr
5 ggr 1700 kr
10 ggr 3200 kr

Fråga för gruppris .

Utförliga tester har visat att infraröd bastu är ett utmärkt sätt att rensa ut toxiner och skräp från kroppen utan att vara skadligt. En infraröd bastu skapar en svettning som är 2-3 ggr mer än en vanlig bastu, du får dubbelt så kraftig fettförbränning mot en vanlig bastu  och gör att svettningen fylls med tungmetaller, celluliter, kadmium överskottssyror som frigörs ifrån kroppen.

Bilden till höger visar vad som kan frigöras i en infrabastu till skillnad mot en vanlig bastubad.

Vilka är fördelarna med infraröd bastu?

-Avslappning
Tester  har visat att infraröd bastu minskar depression då man vid svettning rensar ut emotioner ur kroppen och möjliggör en plats för människor att varva ner och koppla av.

-Förbränner mer fett och kalorier.
Medans du slappnar av och njuter i en infraröd bastu jobbar kroppen på för fullt. Ett 30 min bastubad är som att springa 10 km och mätningarna visar att man förbränner upp till 600 kalorier i kroppen under denna tiden.
En infraröd bastu kan med andra ord ses som passiv träning fast du vilar. Medans du sitter i en infraröd bastu jobbar kroppen hårt. Med andra ord skapar 30 min i en IR bastu lika mycket svett och hjärtfrekvens som att springa en mil!.

-Ökar blodcirkulationen och styrker hjärt-kärlsystemet
Hjärtfrekvens och blodcirkulationen ökar genom användning av infraröd bastu. Eftersom blodet uppmuntras att flöda runt i kroppen innebär detta en större omsättning av syre till extremiteter och det ökar blodflödet utan att få de negativa effekterna av ökat blodtryck. Detta innebär att infraröd bastu också kan vara säkrare för dem med hjärtbesvär jämfört med för heta bastubad med ånga och stenar som personer med hjärtbesvär rekommenderas att undvika.

-Lindrar kronisk smärta och fibromyalgi
kroppen värms upp inifrån med infraröd värme, vilket tvingar giftrester som finns under huden att komma ut. På grund av detta kan infraröd bastu  vara till hjälp vid behandling av eksem, akne och psoriasis. Med myalgi samt vissa typer av reumatism, är avsevärd minskning av smärta och deformation är inte ovanliga. Om man ser på temperaturen i en infraröd bastu är bara 55-60 grader men upplevs mycket varmare av kroppen. Det finns många andra fördelar med att använda en infraröd bastu. Den avgiftar kroppen effektivt, en infraröd bastu används för att behandla lokala smärtor i kroppen. så när cirkulationen ökar i kroppen, absorberar kroppen den behagliga FIR strålningen vilket har bevisats lindra kronisk smärta, artrit, ryggvärk, fibromyalgi, bursit, mm. Mycket bra resultat har uppnåtts i kampen mot olika hud, muskel och ledbesvär. Från radikalt smärtminsking till att avbryta medicineringen helt

-Tar bort tungmetaller ur kroppen 
Den avgiftningspotential  som infraröd bastu har är upp till tre gånger större en med en konventionell bastu om man jämför svettningen från denna och en konventionell bastu. Den faktiska mängd vatten i svett när du använder en konventionell varmluftsbastu är ca 95-97%. Svett som kommer från en IR bastuns svett innehåller giftiga rester som bly, kadmium, nickel, koppar, natrium, aluminium, bensen, klorid fluorid, et. Mätningar visar att svett från bastubad från infraröd bastu innehåller olika tungmetaller såsom cadmium.

-Förbättrar huden
När huden används som utresningsorgan går mycket orenheter ut och man får torrare men mjukare hud än man hade innan. 
-Förbättrar immunförsvaret
En artificiell feber genereras av infrastrålar i en infraröd bastu vilket kraftig förbättrar kroppens immunförsvar

30 min 360 kr
5 ggr 1700 kr
10 ggr 3200 kr

I bilden kan ni se hur mycket man kan förbränna genom olika aktiviteter samt med infraröd bastun
Facebook Instagram
Copyright©2015 foreverbeautyklinik.se Admin Stureplatsen 1.
 Heden , Göteborg. 41139
(Vid Gamla Ullevi )