Hem
0737 - 76 06 02
Facebook Instagram

Decoria filler  

En Innovation i Filler teknik
I många år, traditionellt korslänkad hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung har varit ett beprövat ämne i huden fillers och har visat sig vara effektiva. Decoria® är ett stort steg framåt tack vare den innovativa spherification tekniken. Som ett resultat av många års svensk forskning, kan vi nu införa en hyaluronsyra-baserade dermal filler med slät, sfäriska partiklar istället för den traditionella strukturen med kantiga rhomboids. Decoria är en avancerad produkt där de sfäriska partiklarna bidrar till en ännu jämnare resultat och större patienttillfredsställelse.

Decoria produktsortimentet erbjuder två produkter för estetisk förbättring i ansiktet: Decoria essence och Decoria intense. Decoria består av en stabiliserad och högrenade form av hyaluronsyra som extraheras från en syntetisk källa, strukturellt identisk med kroppens egen hyaluronsyra, att skapa en mycket biokompatibla produkt. De injicerbara implantat är används för korrigering och forma ansiktet rynkor och veck, ansiktsbehandling contouring och för läppförstoring.

Hyaluronsyran i Decoria har stabiliserats för att ge en extra-lång-varande resultat. Effekten kan pågå upp till 12 månader, beroende, bland annat på det område som behandlas och strukturen i huden.

Decoria® Essence är utformad för korrigering och formning av ytliga till måttligt djupa ansiktsrynkor och veck. Produkten kan också användas för att öka volym i läppar, markera kanterna på läpparna, och att skapa en distinkt amorbågen.

 Decoria® intensiv är utformad för korrigering av måttlig till svår rynkor ansikte contouring och läppförstoring.


VAD SKA MAN TÄNKA PÅ INFÖR BEHANDLINGEN MED FILLER?

Man för ej ha en infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen .
Man för ej ha kvissla eller finne på injektionsområde och kroniska inflammationer i området eller någon herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.
Man får ej vara gravid eller amma .
Man bör undvika alkohol 2 dygn innan behandlingen .
Undvika mediciner som påverkar blödningsbenägenheten så som Waran , Salicyra, Omega -3 en vecka före behandling .
Man ska rådfråga alltid sin läkare innan man slutar eller pausar din medicinering.

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR?

Direkt efter behandlingen kan behandlingsområde bli aningen rött, klia, bli svullet och man kan få något enstaka blåmärke .
Obehagen är övergående och försvinner normal av sig själv inom några dagar .
Den första svullnaden efter  en fillerbehandling kan dröja kvar längre , tre dagar ,längre en en vecka .Under den tiden kan man uppleva liten ojämnhet (små kulor) som brukar försvinna efter 2 veckor för vissa personer efter 3 veckor eller längre tid.
I vissa  fall kan området kännas bortdomnat dagarna efter behandlingen .Detta är en vanlig biverkning och det beror helt enkelt på att huden har penetrerats med en nål och en främmande substans har sprutats in , kroppen är ovan och när den första smärta har lagt så kan området domna bort .

På vissa områden som t.ex panna och ögonområdet kan det förekomma "korvar" och extrem svullnad , detta beror på att huden på dessa områden är mycket tunn.

Dessa råd variera på person till person och vi rekommenderar att du följer våra råd för bästa resultat. 

ÅR BEHANDLINGEN SMÄRTSAM?

Vissa personer kan uppleva behandlingen som lite obehaglig .Obehagen är dock övergående och försvinner i allmänhet på ett par dagar . Vid läppförstoring kan det vara bra att planera behandlingstillfället lite mer noggrant eftersom läpparna kan svullna mycket och se lite ojämna ut ett par dagar efter injektion .
Bedövning kan användas i form av bedövnings salva (emlakräm) . Vid behandlingen av läpparna kan man ge lokalbedövning (tandläkarbedövning) .Denna skall utföras av läkare eller sjuksköterska. 
 

 
ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLING.

Man skall undvika att ta på det behandlade området 6 timmar efter behandlingen, Undvika massera behandlingens områdena , då riskeras produkten att flytta på sig . Det görs av behandlare om inget annat överenskommes . Undvika överdriven mimik närmaste 12 timmar efter behandlingen så fillers preparatet får lägga sig till rätta och smälta in ordentligt i vävnaden. 
undvik att ligga emot det behandlade område de första två nätterna och ha gärna lite höjd under huvudet för att minska svullnad.
Undvik solexponering samt bastubad den första tiden svullnaden kvarstår för att inte öka på svullnaden ytterligare. Man bör avstå från hög intensiv fysisk aktivitet under de närmaste dagarna efter injektionen för att inte öka på blodcirkulationen och därmed svullnaden ytterligare och avstå från alkohol  , snus och rökning kommande dygn. 

1.  Använd inte make-up de första 24 timmar på området som har behandlats 
2.  Undvik beröring och vatten vid behandlat område de första 24 timmar 
3.  Undvik alkoholhaltiga drycker och ansträngande träning dem  förta 24 timmar 
4.  Undvik stark mat , extrem kyla eller värme dem första 24 timmar 
5.  Undvik hudkontakt med andra personer t.ex pussar dem första 24 timmar
6.  Undvik solarium , bastu 3-5 dagar efter behandlingen 
7.  Undvik att  röka dem 24 timmar , rökning ger extra svullnaden och blåmärken, i vissa fall försvinner hyaluronsyra snabbare ur området .
8.  Fillers har en effekt som är långvarig och bör sitta mellan 6-12 månader . Den långvariga effekten beror på ålder , hud typ, livstil  och tidigare utförda behandlingar .

   Pris 3600 kr  1 ml 
   30 min 1 område 
 
Facebook Instagram
Copyright©2015 foreverbeautyklinik.se Admin Stureplatsen 1.
 Heden , Göteborg. 41139
(Vid Gamla Ullevi )